Krachtig vanuit je eigen wortels

Mijn aanpak kenmerkt zich door jou in je kracht te zetten, zodat jij jouw keuzes kunt maken om een volgende stap in je leven te zetten. Dit kan zowel privé als in je werk zijn.

Je maakt opnieuw kennis met jezelf, je gevoel en wat je allemaal tegen jezelf zegt, dat je al dan niet tegenhoudt op je pad naar je doel.

In een tijdsbestek van circa 2-3 maanden voel jij je vrij om een volgende stap te maken.

Om vrij te kunnen zijn, moet je je vrij kunnen voelen. Het gevoel van vrijheid ervaar je beter buiten in de natuur. Bodhi Coaching neemt je daarom mee naar buiten. We gaan samen op weg naar jouw doel, op jouw tijd en tempo. Het is immers jouw doel, jouw proces.

Ik maak hierbij gebruik van metaforen & inspiratie in de natuur om je te spiegelen, de TriA©-methode en NLP-technieken.

Afhankelijk van het vraagstuk maak ik gebruik van diverse werkvormen:

  • Individuele (wandel)coaching
  • Groeps (wandel)coaching o.b.v. een thema
  • Stilte wandelingen
  • Workshops in en met de natuur
  • Moodcamp

De basis voor de coaching wordt gelegd met de TriA© Methode in combinatie met NLP-coaching.

De TriA© methode is een krachtige en effectieve manier van natuurlijk veranderen! Deze methode is in 2008 ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring met individuele- en teamcoachingtrajecten. De aanpak werkt diepgaand en verbindt op een eenvoudige manier verstand en gevoel. De kracht van dit op de positieve psychologie gebaseerde stappenplan zit in het feit dat de aandacht ligt bij wat men wel wil realiseren. Hierdoor groeit de motivatie.

NLP coaching leert je om zelf grip te krijgen op je leven. Vanuit de gedachte dat alles een positieve intentie heeft en jij alle hulpbronnen in je hebt, bepaal jij zelf je volgende stap.

Zou je graag bewust in het leven willen staan?
Je eigen hulpbronnen willen benutten om vanuit eigen kracht jouw (levens)vraagstukken op te lossen?
Bodhi Coaching kan je op weg helpen!